Alles wat je moet weten!

 | Alles wat je moet weten! | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 26 juni 2023

Op deze pagina vind je alle informatie m.b.t. het bestellen van boeken, aanschaf van schoolspullen, bestellen van een eigen device (leerjaar 1 en 2), Magister en meer. Zijn er vragen? Stel ze aan de mentor of mail naar [email protected]

Start schooljaar

Op dinsdag 22 augustus worden alle leerlingen verwacht op school! De leerling kan in zijn/haar leerlingaccount van Magister het rooster vinden. Het rooster zal gepubliceerd worden in de laatste week van de zomervakantie. 

Jaarboekje

Afmelden voor een schooldag? Weten wie de zorgcoordinator of vertrouwenspersoon is? Wanneer is het vakantie? Je leest het allemaal in het jaarboekje! Klik op deze link om het jaarboekje te openen.

Magister! Wat is dat en hoe werkt het?

Klik op onderstaande link voor meer informatie over wat Magister is en hoe je het zowel als leerling en als ouder kunt gebruiken. Iedere nieuwe leerling krijgt een leerlingaccount van Magister en de ouders ontvangen een inlog voor het ouderaccount van Magister. Al een zoon of dochter op ISW? Dan koppelen wij de leerlingen aan uw huidige account.

Leermiddelen

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de aan te schaffen leermiddelen voor schooljaar 2023/2024.

Boeken bestellen

Klik op onderstaande link voor meer informatie over het bestellen van boeken voor:
(Let op! Voor het bestellen van boeken heb je een magisteraccount nodig. Ben je nieuw bij ISW? Log eerst bij Magister in voordat je boeken gaat bestellen)

Laptop bestellen

Leerjaar 1 en zij-instroom leerjaar 1 en 2 moeten voor schooljaar 2023/2024 beschikken over een eigen device. De leerling krijgt van school een Office 365 pakket met o.a. Word, Excel en Powerpoint.

Let op! Op maandag 21 augustus kunnen leerlingen hun bestelde device van The Rent Company ophalen en instellen onder leiding van ICT-medewerkers. Als je geen device besteld hebt, maar wel een hele nieuwe laptop hebt, die nog nooit is opgestart, dan kom je ook met je laptop en snoer maandag 21 augustus naar school. Het exacte tijdstip waarop je wordt verwacht volgt. Als je een gebruikte laptop hebt, dan zien we je dinsdag 22 augustus met laptop.

Ga je van school en heb je een eigen device van The Rent Company. Klik dan op deze link voor meer informatie over hoe het in z'n werk gaat om je device in te leveren of af te kopen.

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Meivakantie

04 mei
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Examensimulatie

13 mei
Examensimulatie

CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

14 mei
CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

14 mei
CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

Excursie Blijdorp klas 1 mavo

15 mei
Excursie Blijdorp klas 1 mavo
› Bekijk volledige agenda