Informatie schooljaar 2024-2025

 | Informatie schooljaar 2024-2025 | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 01 juli 2024

Op deze pagina vind je de volgende informatie alle informatie m.b.t. het bestellen van boeken, aanschaf van schoolspullen, bestellen van een eigen device (leerjaar 1, 2 en 3), Magister en meer. Zijn er vragen? Stel ze aan de mentor of mail naar [email protected]

Start schooljaar

Vanaf maandag 26 augustus is de school telefonisch (0174-414400) en per mail bereikbaar. Op dinsdag 27 augustus worden alle leerlingen verwacht op school!  Verdere informatie over de startweek van het nieuwe schooljaar volgt hier! 

Jaarboekje

Afmelden voor een schooldag? Weten wie de zorgcoördinator of vertrouwenspersoon is? Wanneer is het vakantie? Je leest het allemaal in het jaarboekje! Klik op deze link om het jaarboekje te openen.

Telefoonbeleid

Onze locatie is met ingang van 1 juni 2024 telefoonvrij voor leerlingen. Vanaf dan geldt de regel: ‘Thuis of in de kluis’, wat inhoudt dat mobiele telefoons alleen nog toegestaan zijn buiten het schoolterrein (dit geldt dus voor het gebouw en het gehele buitenterrein van de school).
Lees hier alle informatie over het telefoonbeleid.

Laptop bestellen - The Rent Company

Leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3 moeten voor schooljaar 2024/2025 beschikken over een eigen laptop. De leerling krijgt van school een Office 365 pakket met o.a. Word, Excel en Powerpoint.

Klik op deze link voor meer informatie over een eigen device en de bestelflyer van The Rent Company.

Ga je van school en heb je een eigen device van The Rent Company. Klik dan op deze link voor meer informatie over hoe het in z'n werk gaat om je device in te leveren of af te kopen.

Magister

Op onze locatie werken we met Magister. Klik op deze link voor meer informatie over wat Magister is en hoe je het zowel als leerling en als ouder kunt gebruiken. De nieuwe leerlingen krijgen tijdens de kennismakingsdag (maandag 1 juli) een envelop met daarin inloggegevens voor een leerlingaccount van Magister. De ouders ontvangen diezelfde dag per mail inloggegevens voor het ouderaccount van Magister. In Magister vind je o.a. de cijfers en het rooster van de leerling. Alle huidige leerlingen en ouders behouden hun inloggegevens voor het Magisteraccount. Heeft u als ouder meerdere kinderen op een ISW-school zitten, dan worden ze automatisch gekoppeld in het Magisteraccount.

Leermiddelen

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de aan te schaffen leermiddelen voor schooljaar 2024/2025.

Boeken bestellen

Klik op onderstaande link voor meer informatie over het bestellen van boeken voor:
(Let op! Voor het bestellen van boeken heb je een leerling magisteraccount nodig. Ben je nieuw bij ISW? Log eerst bij Magister in met het leerlingaccount voordat je boeken gaat bestellen.

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Zomervakantie

15 juli
De zomervakantie begint op maandag 15 juli 2024.
Lees meer …

Organisatiedag

26 augustus
Organisatiedag (leerlingen vrij)

Werkweek 3 mavo

09 september
Werkweek 3 mavo

Werkweek 3 montessori

30 september
Werkweek 3 montessori

Cultuurreis 4 mavo

02 oktober
Cultuurreis 4 mavo

Schoolexamens (SE1) 4 mavo

16 oktober
Schoolexamens (SE1) 4 mavo
› Bekijk volledige agenda