SWLN in actie voor Gambia

 | SWLN in actie voor Gambia | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 13 juni 2023

 

SWLN in actie voor Gambia

Op donderdag 8 juni stond ISW Sweelincklaan volledig in het teken van de GoedeDoelenDag en de SWLN Parade. Een jaarlijks terugkerende feestdag waarbij alle opbrengsten worden gedoneerd aan een Westlandse stichting. Dit schooljaar is gekozen voor stichting Gambia Next Level. Een organisatie die zich inzet voor onderwijs in Gambia, een missie die goed aansluit bij Sweelincklaan.

Afgelopen donderdag hebben alle leerlingen van leerjaar 1 tot en met 3 een activiteit gevolgd. Meer dan 500 leerlingen gingen de deur uit om één van de 15 verschillende onderdelen te volgen. Voor het uitvoeren van de activiteit hebben leerlingen sponsorgeld opgehaald. Iedereen was gemotiveerd om zo goed, snel of enthousiast mogelijk aan de activiteit te participeren. Leerlingen konden o.a. kiezen uit baanzwemmen bij Maesemunde, strandactiviteit bij Wato Events, dansworkshop van Small World Dance Centre of bak masterclass van chefs van Unicum Elzenhagen . 

Vanaf eind van de middag was er op Sweelincklaan een mini-festival: de SWLN-Parade! Muziek, dans, foodtrucks, stormbaan, workshops; vanalles was er te doen en te beleven! Bij het rad van avontuur was er zelfs een weekend te winnen op vakantiepark SaharaStay. Onder het genot van het heerlijke weer heeft jong én oud zich goed vermaakt. Meer dan 1000 bezoekers zijn over de vloer geweest!

De GoedeDoelenDag en de Parade hebben ervoor gezorgd dat ISW Sweelincklaan in totaal €11.475 kan overhandigen aan Gambia Next Level. De stichting gaat hier zonnepanelen voor aanschaffen zodat de school in Gambia zelfvoorzienend kan worden.

Dit heeft de Sweelincklaan mooi met elkaar gedaan!

 

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Meivakantie

04 mei
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Examensimulatie

13 mei
Examensimulatie

CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

14 mei
CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

14 mei
CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

Excursie Blijdorp klas 1 mavo

15 mei
Excursie Blijdorp klas 1 mavo
› Bekijk volledige agenda