MR zoekt leden!

 | MR zoekt leden! | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 30 september 2023

Leerlingen

Oproep aan alle leerlingen van de Sweelincklaan!

De medezeggenschapsraad van de Sweelincklaan (School-MR) zoekt 2 nieuwe leden!

Je stelt je voor 3 jaar beschikbaar. De School-MR bestaat uit 4 personeelsleden, 2 ouders en 2 leerlingen. Alle leerlingen mogen zich hier verkiesbaar voor stellen. Als er meer dan 2 leerlingen zich verkiesbaar stellen, komt er een verkiezing onder de leerlingen.

De School-MR richt zich vooral op zaken die de Sweelincklaan aangaan. Dit verschilt van werkweken tot meerjarenbegrotingen. Er wordt gezocht naar een leerling die het leuk vindt de leerlingen van de Sweelincklaan te vertegenwoordigen. Praktisch gezien zijn er 6 vergadermomenten in een schooljaar, meestal ’s avonds. 

Mocht je interesse hebben voor 1 van de 2 posities in de school-MR, laat dit dan weten aan Chantal Westhoff ([email protected]) vóór maandag 9 oktober 2023. Als je meer informatie wilt kun je dit ook vragen via [email protected].

Ouders

Oproep aan de ouders van de Sweelincklaan!

De medezeggenschapsraad van de Sweelincklaan (School-MR) zoekt per direct 2 nieuwe leden. In principe stelt u zich voor 3 jaar beschikbaar. De School-MR bestaat uit 4 personeelsleden, 2 ouders en 2 leerlingen. Alle ouders mogen zich hier verkiesbaar voor stellen. Als er meer dan 2 ouders zich verkiesbaar stellen, komt er een verkiezing onder de ouders.

De School-MR concentreert zich vooral op zaken die de Sweelincklaan aangaan. Er wordt gezocht naar ouders die het leuk vinden de ouders van de leerlingen van de Sweelincklaan te vertegenwoordigen. Praktisch gezien zijn er 6 vergadermomenten in een schooljaar, meestal ’s avonds. 

Als MR-lid heb je, afhankelijk van het onderwerp, instemmingsrecht of adviesrecht over allerlei aspecten van het schoolbeleid. Onderwijskwaliteit en jaarplannen komen aan bod, maar ook communicatie, veiligheidsplannen en privacyreglementen. En natuurlijk breng je als oudervertegenwoordiger ook feedback en initiatieven van andere ouders in.

We verwachten van de MR-leden een positieve en constructieve bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de school.

Mocht je interesse hebben voor 1 van de 2 posities, laat dit dan weten aan Chantal Westhoff ([email protected]) vóór 9 oktober 2023. Als u meer informatie wilt, kunt u dit vragen aan Chantal Westhoff ook via [email protected].

Namens de MR,

Met vriendelijke groet

Chantal Westhoff
Voorzitter MR
[email protected]

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Meivakantie

04 mei
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Examensimulatie

13 mei
Examensimulatie

CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

14 mei
CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

14 mei
CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

Excursie Blijdorp klas 1 mavo

15 mei
Excursie Blijdorp klas 1 mavo
› Bekijk volledige agenda