Eerste weken van het nieuwe schooljaar..

 | Eerste weken van het nieuwe schooljaar.. | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 26 september 2019

De zomer is weer voorbij en dat betekend een nieuw schooljaar! De eerste weken zijn ondertussen voorbij gevlogen, deze gaan gepaard met een hoop leuke activiteiten. Op de eerste dag kwamen de nieuwe eerstejaars leerlingen binnen. Na een leuke introductie, gingen de eersteklassers met hun mentor mee. In de loop van de week hebben ze verschillende activiteiten gehad om elkaar wat beter te leren kennen en het jaar leuk te starten.

Zo hebben ze goed moeten nadenken tijdens de escaperoom. In teams gingen de leerlingen door heel de school heen om hints te verzamelen, sloten te openen en uiteindelijk het raadsel op te lossen. De volgende activiteit was de klassenstrijd. Hier hebben ze verschillende opdrachten uitgevoerd en spellen gespeeld. Later in de week zijn ze nog naar het zwembad de Hoge Bomen in Naaldwijk gegaan. Hier stond de zwemsportdag op de planning. Iedereen zag er ook weer super goed uit voor de schoolfoto’s die in de loop van de eerste week zijn gemaakt.

De 2ejaars hebben een stranddag gehad bij West Beach Events. Op strand Molenslag in Monster hebben ze hier verschillende activiteiten gedaan zoals, Golfsurfen en boogschieten. De eerste en 2e klassen hebben ook een bezoek gebracht aan de techniekweek. Hier werd op een interactieve manier laten zien waarom techniek zo belangrijk is. Diverse leerlingen uit het 4e jaar zijn op cultuurreis gegaan naar London en Berlijn gegaan. Hier stond ze een leuk een leerzaam programma te wachten!

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Examensimulatie

13 mei
Examensimulatie

CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

14 mei
CE1 Engels: 13.30-15.30 uur

CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

14 mei
CE1 Geschiedenis: 9.00-11.00 uur

Excursie Blijdorp klas 1 mavo

15 mei
Excursie Blijdorp klas 1 mavo
› Bekijk volledige agenda